Beste leden,

Is uw Rijko outfit versleten, te klein of heb je nog geen Rijko outfit. De pasdagen komen er weer aan.
Op volgende dagen kan je komen passen en bestellen :

Vrijdag 24 september : 18:00uur tot 20:00uur
Vrijdag 1 oktober : 18:00uur tot 20:00uur

Toch geen mogelijkheid gehad tot bestellen. We bouwen aan een webshop zodoende U ook via deze weg kan bestellen.
Kledij zal dan 2wekelijks besteld worden en bezorgd worden op de club.

Hieronder kan je reeds een blik werpen op wat er in het gamma zit. Prijzen kan je raadplegen via de webshop.

Even meegeven dat deze kledinglijn enkel nog dit jaar beschikbaar is. In 2022 dienen we een nieuw model te kiezen,
maar we hopen dat deze in dezelfde lijn liggen als het model heden.

Enkel de regenjacks zijn heden niet meer verkrijgbaar.

Beste leden,

Ook dit jaar gaan we weer zwerfvuil ophalen en zorgen we ervoor dat Veussel een stuk properder wordt/blijft.
Volgende data kan je reeds in je agenda noteren, ook papa's/mama's/grootouders/... zijn van harte welkom om een handje te komen toesteken, hoe meer helpers, hoe sneller de klus is geklaard!!!

Wie wordt wanneer verwacht :

zaterdag 25/09/2021 : alle teams vanaf U13 tot recreanten

zaterdag 27/11/2021 : kern en U17

zaterdag 26/03/2022 : recreanten en U15

zaterdag 28/05/2022 : gewestelijke en U13

We spreken zoals steeds af om 09.00uur achteraan op de parking van Zwarte Leeuw.

Opbrengsten zijn integraal voor afbetaling van de kantine en onze kunstgrasvelden.

Tot zwerfvuils

Het zwerfvuilteam

Ps :  we zijn nog op zoek naar een verantwoordelijke die de coördinatie op zich wil nemen.
Tijdsbesteding : 4 zaterdagvoormiddagen/jaar en telkens doorgeven aan de gemeente
hoeveel afval er werd opgehaald. Interesse in deze taak, stuur gerust een mail naar vrijwilligers@rijko-korfbal.be

Na de mooie prestatie tegen HMKC vorige week, moesten onze fanions vol aan de bak op Blauw Wit. Geen gemakkelijke uit-wedstrijd, zeker niet als je weet dat Blauw Wit in de vorige match 28 korven maakte. Maar onze kern was er klaar voor en ging vol goede moed het veld op.

De start was allesbehalve top. Ondanks de duidelijke instructies van de coach, krijgen onze dames elk een korf tegen en staat het na enkele minuten 4-0. Het sein om onze motor te laten aanslaan blijkbaar. We brengen de stand naar 7-5 door 2 x Stijn Van der Auwera, 2 x Ben Van Looveren en 1 x Nick Michielsen. Kunnen we de aansluiting maken en er weer helemaal een match van maken? De efficiëntie van Blauw Wit blijft ons nekken. Om het hen moeilijk te maken, moeten we absoluut top zijn en dat is vandaag niet altijd en wordt meteen afgestraft. Blauw Wit loopt uit naar 11 – 5 vooraleer we nog eens kunnen scoren. Nick Michielsen, Dorthe Neefs en Lennert Herthogs maken er 11 – 8 van, maar Blauw Wit blijft de korf gemakkelijk vinden. We gaan rusten met 12-8.

Ook onze B-ploeg betreedt het veld van Blauw Wit en wil graag de competitie verder zetten met een 2de winst. De start is meteen veelbelovend en we lopen uit naar 1-5. Lotte Andries met een shot, Anne Kums op doorloper, Sander Marijnissen zet een stip om en Lise Brosens 2 x met een shot. We brengen mooi korfbal op de mat met veel kansen. Blauw Wit begint de korf ook beter te vinden, maar ook Tim Baetens en opnieuw Lotte vinden de korf met een shot. Ruststand; 4-7.

Mogen we starten , ja we mogen starten !!!!!!

Het woord dat iedereen meer dan beu is gehoord, lijkt ( definitief) verdwenen ….. We mogen weer korfballen!!!!

Met Ferry en Stefanie als coaches kan men spreken van Rijko U17 2.0.

Nieuwe wind, nieuwe manier van werken , kortom een nieuwe aanpak na enkele succesjaren met Rudi….. Het is even wennen .

Met de slogan 1 team trachten deze 2 korfbalgekke trainers een aanloop van deze talenten voor de kern te bereiken.

De eerste opdracht vandaag voor de U17B werd al meteen geen cadeau: BGW kwam op bezoek, een topploeg in deze leeftijdscategorie….