Het zaalseizoen staat weer voor de deur. Ben je geen RIJKO-lid maar wel frequent bezoeker van de wedstrijden van de senioren en de diverse jeugdteams? Schaf je abonnement aan bij uw eerste wedstrijd die je als supporter komt bijwonen! Gelieve CASH te betalen!

Abonnementen

Ook dit jaar is het RIJKO abonnement weer verkrijgbaar. Deze kaart geeft je toegang tot alle thuiswedstrijden van Rijko (jeugd en senioren).

Abonnement 19 jaar en ouder : € 30,00
Abonnement 65+ : € 15,00

Bij je eerste bezoek bij een thuiswedstrijd kan je bij de kassa je abonnement io laten maken.

CLUB 50

Als lid van CLUB50 heb je volgende voordelen :

- GRATIS toegang tot alle thuiswedstrijden van RIJKO

- Prijs leden bij deelname aan activiteiten

- Ontvangst van de digitale doorloper

- U kan zelf mee bepalen wat er met uw bijdrage van €50 gebeurd binnen de werking van de club

Hoe zat het ook alweer voor de leden en supporters zonder abonnement?

Vrije toegang: voor alle Rijko leden en ereleden van Rijko geldt dat ze vrij toegang hebben tot al de thuiswedstrijden. Voor sponsoren en CLUB 50 geldt hetzelfde, op vertoon van hun sponsorpas.

Losse toegangskaarten: bij iedere thuiswedstrijd zijn er kaartjes te koop aan de kassa voor de mensen die geen lid zijn van RIJKO.

Deze prijzen zijn :

Hoofdklasse 1 (A+B) : €6,00 (65+ €2,50)

Jeugd U17A : €5,00 (65+ €2,50)

Overige jeugd : €2,50 (65+ €2,50)
Jeugd <U11, gewestelijke en recreanten : GRATIS

Combitickets per dag : hoogste ticketwaarde +1,50€

Prijzen zijn van toepassing voor volwassenen en senioren +19jaar, kinderen <19jaar hebben ook steeds GRATIS TOEGANG!

We wensen alle supporters leuke en sportieve korfbalwedstrijden toe, maar denk tijdens het supporteren ook aan RESPECT en FAIR PLAY naar de eigen spelers, tegenstander en scheidsrechters toe!
En hou U steeds aan de geldende coronamaatregelen!

BEDANKT!!!!!!!

Deze oefenwedstrijd tegen ASKC, voorafgaand op de zaalstart, was gepland om weer eens voluit te gaan en enkele nieuwe spelcombinaties uit te proberen. De vorige confrontatie op het veld was Rijko hoegenaamd de betere van dit ASKC , een lust voor het oog, zodat de verwachtingen er waren dat we ze vandaag makkelijks halve ook achter ons zouden houden. Nieuwe zaken uitproberen akkoord, maar we beschikken nog steeds niet over de kwaliteit spelers die in een mum van tijd een andere spelvariante tot zich opnemen. Dat kan op Top League niveau, doch bij Rijko moeten we hiervoor onze tijd nemen, met geduld er bovenop. Het dartele spel met een constante afwerking bleef vandaag achterwege en was vaak zoek.

Beste korfballers, trainers en ouders

We trekken met zijn allen de zaal in en wederom moeten we met enkele coronaregels rekening houden. Ieder van ons is verantwoordelijk voor zichzelf!
Lees onderstaande goed door, aangezien onze wedstrijden gespeeld worden voor een publiek <200 aanwezigen zullen we heden geen gebruik maken van het CST.
Uitzonderingen zijn natuurlijk steeds mogelijk maar hierover zal tijdig gecommuniceerd worden. Indien de regels wijzigen zullen we hier ook asap over berichten.
Onderstaande info is afkomstig van volgende bronnen https://www.sport.vlaanderen/sporten-in-tijden-van-corona/ en www.rijkevorsel.be en hebben we toegepast op onze vereniging.

Vragen/opmerking mag U steeds overmaken via rijko@korfbal.be

We wensen iedereen een leuke veilige zaalcompetitie toe.

Bestuur, jeugdbestuur en sportieve cel Rijko

Het Overlegcomité heeft op 26 oktober 2021 de epidemiologisch toestand besproken. Een uitbreiding van de mondmaskerplicht, het Covid Safe Ticket en telewerk moet de toegenomen viruscirculatie afremmen.

Sluiting van sectoren of beperkingen van activiteiten zijn op dit ogenblik niet nodig. Maar de epidemiologische toestand noopt wel tot voorzichtigheid en waakzaamheid.

Onderstaande maatregelen gaan in op vrijdag 29 oktober 2021.

Uitbreiding mondmaskerplicht dit vanaf de leeftijd vanaf 13jaar

Regels voor trainers en spelers

De mondmaskerplicht wordt opnieuw uitgebreid met een algemene verplichting om een mondmasker te dragen in indoor sportinfrastructuur. Dus het bedekken van de mond en neus met een mondmasker in de vereniging is verplicht in de voor het publiek toegankelijke ruimtes.

• Van zodra je een indoor sportinfrastructuur betreedt, moet je verplicht een mondmasker dragen vanaf 13 jaar.
  • Het mondmasker is verplicht voor iedereen in de gangen, tribunes en kleedkamers (behalve in de douche).
  • Je mag het mondmasker tijdelijk afzetten om iets te eten of te drinken.
  • Voor trainers wordt het dragen van een mondmasker aanbevolen maar is geen verplichting
  • Voor wisselspelers wordt het dragen van een mondmasker sterk aanbevolen maar is geen verplichting
  • Tijdens het sporten moet je geen mondmasker dragen
  • Publiek tijdens trainingen wordt afgeraden

In Rijkevorsel praten we over volgende gebouwen m.b.t. sportactiviteiten:

• Sporthal De Valk
  • Gemeenschapscentrum - De Kuiperij
  • Oude Pastorij
  • Turnzaal GLS De Wegwijzer

Publiek

• Er zijn geen beperkende maatregelen indien het publiek indoor onder de 200 personen en outdoor onder de 400 personen blijft. Houd wel rekening met de algemene verplichtingen voor het dragen van een mondmasker in publiek toegankelijke indoorinfrastructuur. Van zodra je op je vaste plaats zit, mag het mondmasker af.