Deze thuismatch tegen Sikopi konden we met een mooie voltallige ploeg starten, 7 dames en 6 heren. De match was nog maar anderhalve minuut bezig toen een dame van Sikopi zich blesseerde aan haar knie. Ons Liesbeth was zo groothartig om bij de tegenpartij in te vallen, aangezien zij slechts met 8 spelers waren en dus geen reservespelers op de bank hadden.

We startten de match goed en kwamen vrij snel 3-0 op voorsprong met een doorloper van Tom en Stefan en een ver shot van Kris. Na een tegendoelpunt kon Loes met een ver shot de score op 4-1 brengen. Daarna kon Sikopi dichterbij komen tot 4-3. Sien kon een korte kans benutten waardoor we 5-3 voorstonden bij de rust. Het was Sien haar eerste goal als recreant, ze mocht de traditie in ere houden en daarom dus trakteren na de match. Schol Sien, op nog veel goals bij de recreanten van Rijko!

Na de rust lukte het ons helaas niet meer om te scoren, waar dit bij Sikopi wel nog een aantal keer lukte. Het bleef lange tijd 5-5 maar uiteindelijk moesten we ons helaas gewonnen geven met 5-7 achterstand.

Conclusie: We hebben dat goed gedaan, het was een tof en fair, maar toch pittig matchke.

Dank aan scheidsrechter Johan om alles weer in goede banen te willen leiden!