Beste korfbalvrienden,

Over 5 dagen is het zover en onderneemt Kurt Verhoeven, papa van 4 korfballende dochters, een enorme sportprestatie, namelijk 500 km fietsen ten voordele van Rijko. Reeds een 40-tal fietsers zullen 1 of meer ronden meefietsen zodat het geen eenzame tocht zal zijn.
Je kan Kurt de gehele tijd live volgen via volgende link https://gar.mn/gVQkoZ . Op deze manier kan je op tijd naar Rijko komen om hem aan te moedigen tijdens één van zijn doortochten. We verwachten hem donderdag 13 mei rond 16.00uur aan de finish. Het zou fijn zijn als ons terras dan vol supporters zit om hem te verwelkomen!

Tijdens de fietstocht zal het terras op Rijko geopend zijn op woensdag 12 mei van 19.00uur tot 21.45uur en op donderdag 13 mei van 08.00uur tot 18.00uur. We zijn nog steeds op zoek naar helpende handen voor donderdag, de openstaande plekjes kan je hier vinden
http://www.rijko-korfbal.be/?oid=217&pid=45231

Meefietsen kan ook nog steeds, we sluiten de inschrijvingen af op maandag 10 mei. Wil je op een andere manier steunen; dat kan natuurlijk ook nog. Er zijn nog enkele lokale biermanden in het aanbod (OP=OP) of anders kan je een zelf te bepalen sponsorbedrag overmaken.

Inschrijven via www.rijko-korfbal.be

We danken ook onze lokale bedrijven als partner van dit event :

Tom Verdyck elektriciteitswerken
Kine Dierik Schryvers
Graafwerken en afbraakwerken Johan Sysmans
Bart Van Gestel centrale verwarming, sanitair, airco
D&P Inox staal en metaalwerken met specialisatie in Inox
GVB tegelwerken
Belfius Bank
LevHel op maat gemaakt sportkledij

Supporters zijn van harte welkom op 12 en 13 mei, maar we volgen natuurlijk steeds de huidige coronamaatregelen!

We danken vanuit Rijko Kurt Verhoeven alvast voor dit prachtige initiatief en we zijn ervan overtuigd dat hij de 500 km tot een goed einde zal brengen.

Sportieve korfbalgroeten

#togetherforrijkokorfbal

Joris Bruyns
Voorzitter Rijko