Edegem 2 – Rijko 2 : uitgesteld

Jeugd :

U12 A : Boeckenberg A – Rijko A : 9-4
U12 B : Rijko B – ASKC B : 6-1
U12 C : Rijko C – Leuven C : 1-5 Wegens een tekort aan beschikbare spelers nam Leuven een tweetal A-spelers mee. Konden onze moedige C’tjes nog stand houden tot aan de rust, 1-1, dan moesten zij het afgeven tegen voornamelijk die spelers die zich beter vonden tijdens de 2de helft, met het gevolg de nodige afwerking en het bepalend resultaat. Beslist een moedig verweer en dat mag ook eens worden onderstreept.
U12 D : Rijko D – RKC (Retie) : 4-5 Dit is een eerder verrassend verlies te noemen. Ik meen dat het lange tijd was geleden dat Retie nog eens met een zege op Rijko aan de haal ging. Als we de wedstrijd overlopen hadden onze Rijko’ers het bijzonder moeilijk om elkaar kundig aan te spelen omdat ze een te gestalterijkere ploeg tegenover zich kregen. Het aanvallend compartiment werd hier door verstoord en RKC profiteerde optimaal van onze gretigheid in defensie wat hun dan ook stippen opleverde. Geen oneer, we pakken het terug op hun veld.
U14 A : Rijko A – Appels A : 9-5
U14 B :  Rijko B – Meeuwen A : 2-2 Van een mindere wedstrijd gesproken. Ons U14 B team begon veelbelovend, Jarco scoorde knap de 2-0 voorsprong. Doch na een onterechte afgekeurde korf herstelde Meeuwen alsnog voor de rust het evenwicht, 2-2. Wat er zich tijdens de ganse 2de helft verder afspeelde was korfbal onwaardig te noemen, dit langs beide kanten. Rijko speelde niet meer samen, zodat de kansen tot het minimum herleidt werden en Meeuwen speelde wel degelijk rond de korf maar verzuimden hun kansen om te zetten.
U16 A – U16 B – U16 C : alle een vrije speeldag op het kalender
U19 A : Rijko A – ASKC A : 15-11 Eindelijk een knappe overwinning, die veel deugd zal doen om het vertrouwen op te krikken in dit team. Op de ingeslagen verder ballen!!
U19 B : Technico A – Rijko B : 13-2