Kern : Rijko 1 – Bornem : 23-2  De aaneenrijging van successen wennen zo snel dat motivatie tegen een vreselijk zwakke tegenstander het wel eens laat afweten. Het hoeft niet altijd even mooi te zijn, wel efficiënt! Rijko is door zijn status van nummer 1 in Hoofdklasse 2, voluit verplicht het korfbalspel van meet af aan, aan de tegenstrever te dicteren. Slechts door dit aspect van het spel de volle 70 minuten te hanteren kunnen jullie je favorietenrol waarmaken. Volgende week op Joki brengen we liefst terug en meer attractief korfbal!            
Rijko reserve en Rijko C waren vrij omdat Bornem slechts over één eerste ploeg beschikt.    

Gewestelijke :

Voor Rijko 3 stonden er 2 partijen op hetzelfde tijdstip geprogrammeerd. Het waarom hierover, één inhaalwedstrijd op en tegen Putse 3 en ééntje op het thuisveld tegen Hoboken2000/Mercurius 3. Omwille dat de C ploeg vrij was kon Rijko dit huzarenstukje afwerken. Rijko 3 moest in Putse 3 zijn meerdere erkennen, 14-10. Rijko 3/C daarentegen deed de koploper de das om en zegevierde met 15-12.

Jeugd :

U19 : Voorwaarts B – Rijko A : 9-22  Glansrijke zege tegen de U19 van Voorwaarts. Die bleken een ietwat te zacht om onze A’s te verontrusten.   
U19B : Putse B –Rijko B 10-5            
U16 : Boechout/Vremde – Rijko : 6-16  Onze U16’ers hadden de eer om de nieuwe terreinen van Boechout/Vremde te mogen inspelen. Trouwens een zeer mooi ogende accommodatie waar Boechout mogelijk nieuwe wind in de zeilen heeft.                                                                      
U14 A : Rijko A – Kwik A : 7-12                       
U14 B : Rijko B – Appels : 7-3                                    
U12 A : ASKC A – Rijko A : 9-9                        
U12 B : Ago Aalst – Rijko B : 8-7                                           
U12 C : Rijko C – Leuven B : 1-2                     
U12 D : Rijko D – Spartacus : 2-7                

Eugeen