Kern :
Ganda 1 – Rijko 1 : 15-18 Deze zege was meer dan welkom tegen een ploeg uit de top. We doen beter dan verwacht en mogen ons de winnaars van het weekend noemen. Indien we de volgende confrontatie tegen koploper Verde met dezelfde grinta aanpakken zit er een stuntzege aan te komen. Ook ons reserveteam liet zich van de fraaiste zijde bewonderen en haalden eveneens de zege binnen, 17-19. Enkel de C ploeg moest hun meerdere erkennen in Ganda C, het werd daar 12-9 voor de thuisploeg.                       

Gewestelijke : uitslag van vorige zondag : Rijko 2 – Minerva : 17 - 10 en vandaag beklonken met een zege op ATBS, 8-9.                                                                                                                                     

Jeugd :

U19 A : Voorwaarts – Rijko : 11-10        
U19 B : Joki – Rijko B : 5-0                                                       
U16 A : voorbije dinsdag oefenden de U16 als voorbereiding op de wedstrijd tegen Temse  opnieuw tegen Scaldis. Na het 9-21 verlies in Hoogstraten, enkele weken geleden, werd het nu slechts een nipt verlies, 16-15, 8-8 aan de rust. De partij ging heel de tijd gelijk op, helaas scoorde Scaldis de winning korf 40 sec. voor affluiten. Een veel intelligentere wedstrijd van Rijko waarbij we onze voet zetten naast een Top8 ploeg. De scores kwamen op naam van : Lotte 1x, Willem 1x, Xander 1x, Luna 2x, Jinte 2x, Janne 3x en Tiemen 5x. Niet minder dan 7 van de aanwezige spelers scoorden en ook de verdeling meisjes/jongens was prima in evenwicht. Iedereen neemt nu vlotter zijn kansen en we scoren makkelijker over verschillende spelers. Dus vol goede moed en intentie richting Temse om daar het bewijs te leveren van onze opwaartse klim/groeikurve.                                                                                                                                 
U16 A : Temse B – Rijko A : 8-10  Met een 3 op 3 bezetten we glorieus de 1ste plaats in de ranking en hopelijk gaan we op ons elan door en geven we die niet meer af.                                                         
U14 A : Putse A – Rijko A : 16-4    
U14 B : KCBJ A – Rijko B : 4-4  
U14 C : ASKC B – Rijko C : 10-0    
U12 A : Temse A – Rijko A : 3-4  succes tegen een hoger gerangschikte ploeg en ook meteen de 1ste zege van deze zaalcompetitie        
U12 B : Temse B – Rijko B : 2-10 met een 3 op 3 wordt ook hier de kop van het klassement door Rijko B aangevoerd.                                    

Eugeen