Kern :

Catba 1 – Rijko 1 : 21-15 De ongeslagen kampioen in Hoofdklasse 1 heeft zich niet laten verrassen door Rijko. In de heenwedstrijd moest Catba wachten tot de slotminuut om de winst tot zich te nemen, want ei zo na beroofden we hen van een eerste puntenverlies. Ik heb vandaag door een wisselaanduiding scheids de partij niet kunnen bijwonen, volgens de einduitslag laat vermoeden waren we ditmaal kansloos tegen een Catba dat niets aan het toeval wou overlaten. Proficiat aan de nieuwe kampioen! Rest volgende week nog een partij die op het scherp van de snee zal worden gestreden, Spartacus kan in het degradatiedebat alsnog een goed zaak doen mits met winst af te sluiten. Net als tegen KCBJ en Blauw-Wit moet Rijko zich nog éénmaal totaal opladen om de eerlijke scherprechter in dit debat te spelen. Hebben we vandaag net niet genoeg het resultaat kunnen spelen dat we in ons achterhoofd meedroegen, dan vind ik dat we dit tegen Spartacus wel aan onze aanhang verplicht zijn. Zodat we de zaalcompetitie met nog beter gevoel achter ons laten.                                     
Catba reserve – Rijko reserve : 18-21 Een stunt die Catba nog lang zal na heugen. Dit verlies kost hen de leidersplaats die nu gaat naar onze buur Vobako. Tegen Spartacus nog eens de kroon op het werk zetten!                                                                                                                         
Catba C – Rijko C : 9-8                                                                                                                                    

Gewestelijke :

Lubko – Rijko 2 : 5-0 ff dit ongelooflijk resultaat is bekomen doordat Lubko niet kon verplaatsen, met de krokusvakantie in zicht. Maar vandaag op Vos Reinaert werden de puntjes terug op de i geplaatst door Vos 2  te verslaan met 10-15, een kampioen waardig.

Jeugd :

U19 : Leuven B – Rijko : 20-7                                                                                                  
U16 A : Putse A – Rijko A : 11-9 Liep het in de heenwedstrijd nog lekker in Rijko’s voordeel dan moesten we nu de duimen leggen tegen een frisser acterend Putse.                                                U16 B : Aalst B – Rijko B : 6-5                                                                                                                      
U14 A : Boeckenberg A – Rijko A : 11-12 Grandioze partij neergezet en met winst afgerond door onze youngsters. We kijken uit en zijn benieuwd wat de laatste speeldag ons nog zal brengen. We naderen en zitten Sikopi op de hielen, hebben we die begeerde 4de plaats alsnog binnen bereik? Het zou voor deze groep een geweldige opsteker zijn om onze kleuren te verdedigen tijdens de kruisfinales in Beveren.                                                                                  
U14 B : Ganda – Rijko B : 2-11 Een walk-over tegen de laatste in de reeks. Volgende week rest de match van de waarheid op Neerlandia, het team dat een nek aan nek race uitvecht tegen onze B’s. Doch deze partij is door het resultaat van Neerlandia op Leuven (winst 6-5 voor Leuven) onthoofd, zodat ondanks het eindresultaat, Rijko zich nu al mag kronen tot de ware en echte kampioen van deze promoreeks. Proficiat en ook nog voor winst gaan in Gent.             
U14 C : Putse B – Rijko C : 7-6                                                                                                             
U14 D : Rijko D – Meeuwen : 12-1                                                                                                         
U12 A : Catba A – Rijko A : 4-4 De clash tussen nummer één en twee eindigde onbeslist, het tweede gelijkspel over de gehele campagne van deze nieuwe kampioenploeg.                       
U12 B : Putse B – Rijko B : 4-6                                                                                                                 
U12 C : Vobako D – Rijko C : 17-5                                                                                        

Eugeen