We duiken de zaal in !! Na enkele trainingen indoor is het nog effe wennen om in zaal te spelen: het spelletje blijft hetzelfde maar alles is net iets anders…..

De eerste test voor onze jonkies werd meteen al een serieuze : Temse.

Na een mooie start met snel spel en mooie passing kwam de terechte 1-0 op het bord door een shot van Fien Verhoeven. De thuisploeg bleef dit concept aanhouden, iets wat coaches en supporters wel smaakten.

Temse kwam echter langszij maar Katrijn ( shot) en Fien Vervoort ( shot) diepten de kloof weer wat uit. Temse begon wat sneller te spelen en de thuisploeg kreeg een dipje. Dit werd uitgebuit door Temse met de 3-2 en net voor rust zelfs de 3-3. Een kleine domper voor Rijko maar niet getreurd: we zijn pas halfweg!!

Na de pauze ging het spel mooi op en af al waren kansen aan beide kanten schaars. Het tempo ging langzaam aan langs beide kanten naar beneden en de passing werd wat slordiger waardoor er weinig gevaar kwam.

Een moedig Rijko werkte echter tot het laatste fluitsignaal om het puntje veilig te stellen…tot 25 seconden voor het einde Temse het genadeschot gaf: 3-4 en tevens de eindstand….Jammer jammer jammer.

De verdiende beloning kwam er helaas niet maar men kan zich wel optrekken aan het feit dat de eerste helft er eentje was om in te kaderen.

Volgende week de korte trip naar Technico, supporters op post !!!

 

Een vrijwillige reporter