Kern :

Appels – Rijko : 13-12   
Appels res – Rijko res : 17-13       
Rijko C : Vrij                                          

Gewestelijke :

Minerva 2 – Rijko 2 : 9-7 

De ene week is de andere niet. Wat men in deze ploeg tussen de lijnen kan brengen heeft voornamelijk te maken met de beschikbaarheid van de spelers(sters). De ene week staat daar praktisch het oude 1ste  Rijko team op de vloer dat dan een meesterlijke partij tegen H&M afwerkt, de andere week is het bijeen haspelen om een volwaardig achttal af te vaardigen. Doch door deze noodoplossing liet men zich niet uit het lood slaan en via onze dametjes Liesbeth, Ann, Els en heer Danny bewerkten ze een 3-4 voorsprong aan de rust. Ann zette knap de 3-5 op het bord, alvorens Minerva het gat in onze korf had gevonden, 5-5. Gert miste tot 2x toe op inlegger, maar Liesbeth bracht Rijko terug gelijk 6-6. Nu werd er om en om gescoord tot 7-7 door Ann gekorfd. De scheids gaf Minerva het voordeel zodat hij geen stip op Els toekende maar wel liet begaan met meer clubliefde voor zijn eigen Minerva. Mede hierdoor werd de partij afgefloten op een 9-7 eindstand.


Jeugd :

U19 A : Minerva – Rijko : 11-8  Het puzzelwerk iedere week om met een waardig team de tegenstrever te bekampen leidt tot verregaande kopzorgen van de coach. Ook nu moest men enkele titularissen missen. Bijkomende pech een zieke Nathan begon wel aan de wedstrijd maar moest nadien afhaken. Wel opende hij met een knaller, waarop Axelle het hem nadeed, 0-2. Een inlegger van Lennert werd onbegrijpelijk afgekeurd, een stip op Kato niet gefloten, waarop we enige terugval zien in onze aanvallende acties. Kato kan alsnog de 0-3 aanbrengen. Pas op de 18de minuut kan Minerva de eerste tegenprik scoren, gevolgd van een tweede en een derde. Axelle ziet de dreiging en scoort tegen, 3-4. Het gestalterijkere Minerva is meerdere keren baas in de rebound en we worden afgetroefd in deze zone, 4-4.      Na rust verlaat Nathan het veld en neemt Caine zijn plaats in. Minerva neemt voorsprong en Lisse zet ons terug op gelijk, 5-5. Weerom neemt Minerva een lichte voorsprong maar Kato zet haar stip zelf om 6-6. Dat is jammerlijk het laatste wapenfeit alvorens Minerva uitloopt tot 10-6. Axelle kan nog milderen op shot en vrije worp 10-8, de strijd is gestreden en Rijko moet er nog ééntje slikken, 11-8 meteen de eindstand. Conclusie : we maken te weinig gebruik van ons shot, zeker met de shotklok als druk. Eveneens zetten ze hun zelf elke keer vast door op dezelfde manier spelen wat de tegenpartij defensief in een zetel zet.                       
U19 B : Appels – Rijko B : 12-6                                                                                                          
U16 : Sikopi – Rijko : 12-11                                                                                                               
U14 A : Vobako A – Rijko A : 16-9 (rust 8-6)                                                                                         
U14 B : Borgerhout/Gr-Wit – Rijko B : 11-4           
U14 C : Borgerhout/ATBS – Rijko C : 6-4             
U12 A : Vobako A – Rijko A : 6-5 Een gelijkspel had logischer geweest omdat Rijko gedurende de ganse wedstrijd de evenknie was van de koploper in het klassement. Malconcentratie in de passing in het slot van de partij zo geeft Rijko het gelijkspel alsnog uit handen, jammer!
U12 B : Vobako B – Rijko B : 1-1                                                                                                

Eugeen