Kern : Rijko 1- Hoevenen : 14-16   Rijko res-Hoevenen res : 13-8  Rijko C-Hoevenen C : 16-6 
Gewestelijke : Rijko 2 – Vos Reinaert 2 : 9-9

Jeugd :
U19 A : Rijko A – Scaldis A : 14-12 Vooruitgeschoven wedstrijd die eerder werd gespeeld. Door deze overwinning neemt Rijko de koppositie over van Scaldis. Nu nog blijven bevestigen gasten!                                                                                                                                  
U19 B : Rijko B – Vobako C : 5-13 In nevenreeksen mag je je week na week verwachten aan een ongelijke strijd. Ook vandaag stelde Vobako 5 jongens op en 3 meisjes tegen onze B ploeg, die deze opponent moest partij geven met slechts 6 meisjes en 2 jongens tussen de lijnen. Deze niet te verstane ongelijke strijd deed zich van meet af aan gevoelen. Eveneens lieten we ons soms te makkelijk aftroeven door het agressievere spel van de tegenstander. Het resulteerde in een 2-7 ruststand. Alle zeven korven werden door hun heren aangetekend tegen onze ietwat frêle dametjes. Tegentreffers kwamen op naam van Caine en Jane. Na de pauze eenzelfde éénrichtingswedstrijd waar Vobako de score nog extra aandikte naar 5-13, ook de eindstand. Pech was er ook mee gemoeid door kwetsuur van Inne en Floor die niet meer verder kon. Jane, de ingevallen Lennert en Lisse konden alsnog tegenkorven. ’t Is een moeilijk seizoen dat we afwerken deze zaalcompetitie, maar laat de moed niet zakken en bewijs elke week dat je er een stapje beter van word. Meer kan je voorlopig niet doen!                               
U16 : Rijko A – Ganda A : 9-7  Hier werd terug aangeknoopt met een zege tegen de eerste achtervolger in het klassement.                                                                                                                      
U14 A : Borgerhout/GroenWit – Rijko A : 21-9      
U14 C : Rijko C – Sparta Ranst : 2-18                     
U14 B : Rijko B – KCBJ A : 4-7 Dit was het moment om de rode lantaarn aan KCBJ te geven. Mits winst sprongen we over hen en bezetten een trede hoger in de ranking. Helaas liep het niet van een leien dakje omdat we de eerste 10 minuten niet bij de les waren en alzo een achterstand van 0-3 incasseerden. De coach moest jullie voortdurend aan pokeren tot meer activiteit in het korfbalspel. Nog een inloop slikken vooraleer Luca dan toch de juiste richting van de korf had gevonden, meteen de ruststand, 1-4. De 2de helft bracht waarlijk beterschap, echter die vroege voorsprong van KCBJ konden we niet meer ongedaan maken. Met treffers op naam van Lis die haar stip zelf omzet, Pam en Bo rechtvaardigen we de verzachtende omstandigheden.                                                                                                                                           
U12 A : Rijko A – Spartacus/NDN : 11-5     
U12 B : Rijko B – Sparta Ranst : 4-10 Het 1ste verlies van onze B-kens tegen de ongeslagen medekoploper in het klassement. Maar de competitie is nog maar half gestreden. Dus een revanche behoort alleszins nog tot de mogelijkheden.                  

Eugeen.