Het afgelopen seizoen merkten we bij diverse activiteiten (aprilvistornooi, afsluit U12) waar ouders aan het korfballen gingen een stralend
enthousiasme. Het plezier droop van de gezichten en na de wedstrijdjes werd tussen pot en pint al gemijmerd over een volgende keer!
Daarom hebben we vanuit de club de koe bij de horens gevat en willen we bij aanvang van het nieuwe seizoen starten met ouderkorfbal.
Dit op vrijdagavond tijdens de training van je eigen kind, kleinkind, pete of metekind,.....

We starten met de 1ste korfbaluitdagingen op vrijdag 14 september om 18:30uur onder leiding van Griet Heylen, trainster van onze recreanten.
Onze 1ste korfbaluitdagingen herhalen we tot vrijdag 19 oktober. Deelnameprijs is 20€ om verzekeringstechnisch io te zijn.
Wil je een 1ste keer proberen en kijken of het je ding is, ook geen probleem!

U sluit aan als occasionele korfballer, dus enkel een verklaring op eer dat U medisch geschikt bent is voldoende!

Aarzel niet en spreek af met bevriende ouders, buren,... om gezellig te komen korfballen bij Rijko!

Graag meer info stuur een mail naar bruyns.joris@gmail.com

VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN EN WE VERWACHTEN JE OP VRIJDAG 14 SEPTEMBER

#togetherforrijkokorfbal