Log in

Zowel de Rijko jeugdteams en de kern blazen eerstdaags verzamelen om hun eerste stappen te zetten op onze verschroeide grasmat van stro. Kortom, de oefenstonden aan te vatten onder de vleugels van hun respectievelijke trainers en hoofd coachen. De U14 trokken als eersten onder leiding van Joris Bruyns, Guy Pallemaerts, Tim Baetens en Tim Michielsen de nieuwe seizoencampagne op gang. Zij mochten reeds op een ruime opkomst terugblikken, 18 van de 35 eenheden ondanks de vakantieperiode en dat klinkt als tevreden. Veel goesting en enthousiasme bij de spelers(sters), dat merk je meteen op. Een mooie start op het Rijko terrein, dat van nu af aan weer massaal blauw kleurt. U14 beschikt over drie teams, een A en B team dat aantreedt in nationale en een C team in één der nevenreeksen. Loes Rönne en Els Van den Eijnden zullen iets later aanpikken en de grote groep bijstaan.                                     

U19 A en B, dit seizoen onder de leiding van Rudi Robaye en Tom De Bruyn, is wat betreft het A team een ploeg naar waar zal opgekeken worden. De groep die keurig werd bijeen gehouden staat voor een uitdaging om het gedurende dit korfbalseizoen wel degelijk waar te maken. Laten we op een mooie manier beginnen zodat iedereen er nog beter van wordt. Zij worden nu klaargestoomd om voor de aflossing te zorgen in de kern, één der volgende speel kalenders. Domper evenwel is dat de 19 koppige groep over slechts 5 kwalitatieve jongens beschikt en dat er in dat segment liefst niet teveel mag mislopen. De sfeer en de juiste rol verdeling in de vakken, zullen een bepalende factor uitmaken. Na de uitermate en geslaagde resultaten van vorig seizoen, afgerond met ereplaatsen, moeten zij hun gretigheid en honger naar successen blijven tonen. Rudi heeft zekers zijn strategie hiervoor klaarstaan.                                                                                                               

De U16 onder leiding van Thomas Verboven starten ietsje later. Een 13 spelers(sters) maken het geheel uit en ook deze zullen aantreden in een nationale reeks.                                                     
U12 A en B beschikken over 24 eenheden. Zij zullen verder gevormd worden door Suzan Goetschalckx, Vanessa Martens en Nathan Herthogs. De A’s zullen hun wedstrijden spelen in een A reeks, de B’s in een nevenreeks.                                                                                                    
In de breedte lijkt het dat Rijko er wel zal staan in de voorbereiding. Opmerkelijk is tevens dat Rijko voor het eerst met de diverse leeftijdscategorieën in alle nationale reeksen zal vertegenwoordigd zijn. Van nu af aan heeft Rijko alles om uit te groeien tot een club met opvolging en voornamelijk zorg voor spelvreugde onder de bekwame en kundige leiding van hun trainers coachen. En dan beschikken we nog over aanstormend talent bij de U10 – U8 en U6. Hierover later meer, omdat deze pas beginnen met hun oefenstonden half augustus.         
De kern mag ik niet over het hoofd zien. Bjorn Vanacker T1 en Glenn Ruts T2 staan voor een enorme uitdaging de groep naar hun hand te zetten om de nu komende maanden er alsnog een feestje van te maken. Hopelijk blijft het kwaliteitsverlies, door stopzetting en kwetsuur, beperkt. Nu de promotie bewerkstelligd is, hebben we de neiging om terug naar boven te kijken. Zij die vooraf zich beperkten tot dienstbare rol en vrede namen met de voldoening dat er gescoord werd door hun pas of inbreng,  zullen zich moeten omscholen tot een meer afwerkende. Dan pas zal de waardering door iedereen blijken en naar gunstige resultaten leiden die Rijko in Hoofdklasse 1 veld moeten houden.  Wil je onze kern aan het werk zien, dat kan op zondag 5 augustus op onze vertrouwde terreinen. De B’s (reserve) spelen om 13u30 en de A’s navolgend, beide nemen het op tegen Scaldis B en A. Suppo’s op post!                                                                                                                   

Eugeen             

                            

zondag 5 augustus 

14:00uur RIJKO reserven - Scaldis Reserven
15:30uur RIJKO - Scaldis

Woensdag 8 augustus

20:00uur Catba reserven - RIJKO reserven
21:15uur Catba - RIJKO

zondag 12 augustus

14:00uur Minerva reserven - RIJKO reserven
15:30uur Minerva - RIJKO

zondag 19 augustus

Try Out Spartacus

woensdag 22 augustus

20:00uur RIJKO reserven - ATBS reserven
21:15uur RIJKO - ATBS

zaterdag 25 augustus

oefenwedstrijd op Blauw Wit : uren volgen

Supporters op post! #togetherforrijkokorfbal

 

Hebben we er terug zin in? Wellicht kriebelt het al enige tijd om het voorbereidingsschema met de nodige spirit aan te vatten. Maand augustus staat steeds borg om na de stilstand en vakantie uitspattingen van anderhalve maand ons korfbalpeil weer op niveau te brengen. Hopelijk gooien late afwezigen de planning niet teveel overhoop. Want wie tijdens het trainings- en oefenprogramma niet kan meedoen, kan ook niet bewijzen dat hij/zij het kan! De afwezigheid van sterkhouders, die nog wat vakantie opnemen, betekent meteen dat er kansen zijn voor andere spelers(sters) om zich te tonen en zich in de kijker te spelen.          

In de euforie van titel en promotie van Hoofdklasse 2 naar Hoofdklasse 1, mogen we niet denken dat kunstje te herhalen. Toegeven, het wordt beslist moeilijker dan vorig seizoen, maar zekers niet onmogelijk. Consistentie in Rijko’s spel en resultaten zullen cruciaal zijn als we ons willen handhaven in deze reeks, waar het niveau toch weer een stukje hoger ligt. Indien de goede spirit, de motivatie, de grinta en de honger naar winst terug zijn, is de basis gelegd. Vervolgens zullen we zien waar we staan op fysiek, technisch en tactisch vlak. Deze opdrachten zijn dan weer voer voor onze T1 en T2, met name Bjorn Vanacker en de nieuw aangeworven assistent Glenn Ruts. Ik meen, dat laatstgenoemde, niet vies is van de pittige uitdaging die hem wacht. Rijko ambieert, door onze collectieve sterkte, nieuwe sportieve successen die moeten leiden tot een eervolle midden motor plaats in deze reeks. Geen valse bescheidenheid, we hebben er de spelers(sters) voor!                                                                                                                Aan alles is er een begin en een eind. Voor diegenen die hebben besloten te stoppen en een punt te plaatsen achter hun korfbalcarrière in de kern, is deze cirkel rond. Het ritueel van vele korfbaljaren in je leven, gooi je zomaar niet overboord. Je moest er soms heel wat voor opofferen maar wees eerlijk, je kreeg er ook veel vreugde voor terug. Daarom, doe nooit de deur helemaal achter je dicht. Mogelijk vindt je weldra nog altijd ruimte om een bijdrage te leveren aan het korfbal en in Rijko te geloven. Rijko is een fijne wereld om in op te groeien en er ook te blijven.                                                                                                              

 Eugeen

Hoofdklasse 1A : Catba, Hoboken/Mercurius, Verde, Ganda, Spartacus/NDN, Neerlandia, Appels, Rijko
Hoofdklasse 1B: Catba, Hoboken/Mercurius, Verde, Ganda, Spartacus/NDN, Neerlandia, Appels, Rijko
Hoofdklasse 1C: Catba, Hoboken/Mercurius, Verde, Ganda, Spartacus/NDN,  Appels, Rijko
1ste gewestelijke C : Rijko 2, Putse 2, Voorwaarts 3, AKC 3, Ganda 2, Verde 2, Hoboken/Mercurius 2
U19 A : Voorwaarts A, Floriant, Rijko A, Vobako B, ASKC A, Riviera/Deurne A, Ago Aalst
U19 B : Appels B, KCOV, Rijko B, Voorwaarts C, Vobako C
U16 : AKC/Luma B, Temse A, Rijko, KCBJ A, Leuven, Vobako B
U14 A : Rijko A, Temse A, Vobako B, ASKC, Kwik B, Voorwaarts, Verde A
U14 B : Putse A, Vobako A, Borgerhout/GW A, Leuven A, Catba, KCBJ, Rijko B
U14 C : Neerlandia/The Blue Ghosts, Kapellen, Sint-Gillis-Waas, Vosko, ATBS/Borgerhout/GW, Rijko C, Putse B
U12 A : Sikopi A, Vobako A, Rijko A, Neerlandia A, AKC/Luma, Catba
U12 B : Hoboken/Mercurius, Meeuwen, Rijko B, Verde, Hoevenen A, Joki/ASOC

Beste leden, supporters, sympatisanten,....

De korfbalvakantie zit er weer op, vanaf augustus starten de verschillende teams weer met hun trainingen :

Trainingsdata en oefenwedstrijden kan je steeds terugvinden via de ploegenpagina (www.rijko-korfbal.be), indien dit nog niet is aangevuld, gebeurt dit weldra.

Onderstaande data kan je reeds noteren :

START veldtrainingen: seizoen 2018-2019

U6: vrijdag 24 augustus, aanvang 18:15
Daarna wekelijks op vrijdag, aanvang 18:15

U8: vrijdag 24 augustus, aanvang 18:15
Daarna wekelijks vrijdag, aanvang 18:15

U10: woensdag 15 augustus, aanvang 18:15
Daarna wekelijks op woensdag en vrijdag, aanvang 18:15

U12: vrijdag 1 augustus, aanvang 18:15
Daarna wekelijks op woensdag, aanvang 18:15 en vrijdag aanvang 18:15

U14: dinsdag 31 juli aanvang 18:15
Daarna wekelijks op dinsdag, aanvang 18:15 en donderdag of vrijdag aanvang 18:15
Planning kan soms licht afwijken, zie teampagina


U16: maandag 6 augustus aanvang 19:00, andere data augustus zie teampagina
Daarna wekelijks op dinsdag, aanvang 19:00 en donderdag aanvang 19:00

U19: woensdag 1 augustus, aanvang 19:15
Andere data augustus, zie teampagina

Kern: wens je te korfballen op hoog niveau met minimaal 2 trainingen en 1 wedstrijd per week? Stuur een mail naar rijko@korfbal.be!

Gewestelijke: donderdag 16 augustus, wens je wekelijks te trainen en een wedstrijd te spelen? Altijd welkom, aanvang 20:00, wekelijks op donderdag!

Recreanten: donderdag 16 augustus, heb je nog nooit gekorfbald of heb je zin om wekelijks op een recreatieve manier aan sport te doen? Altijd welkom, aanvang 20:00, wekelijks op donderdag!

Zin om ook te korfballen stuur een mail naar rijko@korfbal.be of vul het webformulier in via Lid Worden? IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!

Uren zijn onder voorbehoud van wijziging, check zeker regelmatig de desbetreffende teampagina

Rijko's bewegingsschool voor 2de en 3de kleuters gaat voor een 11de jaar en staat dit jaar onder leiding van Ole Lagatie!
We starten op zaterdag 15 september en de bewegingslesjes gaan
door in turnzaal 'De Wegwijzer' Leopoldstraat te Rijkevorsel. Dit steeds van 10 tot 11uur.
Er zijn 10 lessen voorzien, alle data kan je terugvinden via volgende link http://www.rijko-korfbal.be/?oid=217&pid=2068

Tijdens de bewegingslessen worden kinderen in bewegingssituaties geplaatst waarin de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod komen.
Dit zijn bewegingsvaardigheden die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd.
De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Inschrijven kan via mail op bewegingsschool@hotmail.com

Een 2de sessie is voorzien in het voorjaar 2019!

Een lessenreeks kost 30€ inclusief verzekering bij de KBKB, inschrijvingsgeld kan je overmaken op rekening BE88 8600 1034 6141 met vermelding 'bewegingsschool + naam kind'

Let op! Er kunnen MAXIMAAL 30 KINDEREN MEEDOEN, dus snel inschrijven en betalen is de boodschap.

Samen maken we er weer een spetterend bewegingsjaar van.

Tot in september

Team bewegingsschool Rijko

 

Beste ouders en sympatisanten van Rijko,

 
Als vaste supporter van Rijko bent U wekelijk langs de lijn te vinden om iw kind, kleinkind, man/vrouw,.... aan te moedigen!

Weet dat Rijko heden ook een Club van 50 heeft waar U kan tot toetreden!

De afgelopen jaren investeerden we dankzij de Club van 50 in extra sportmateriaal voor de jeugd, diepvries en werktafel inox voor de keuken, bijdrage voor het kunstgrasveld, extra schabben voor de sportzakken
in de kleedkamers, sfeerverlichting in de kantine,....... Deze zaken werden door de leden van de CLUB 50 zelf gekozen!

Als lid van de club van 50 ontvangt U ook tal van extra's :

Extra’s voor deze leden :

  • ontvangst van nieuwsbrief per e-mail.
  • ontvangst van 1 zaalabonnement , gratis toegang tot alle thuiswedstrijden in de zaal, waarde €30
  • steeds de ledenprijs betalen bij activiteiten.

Wenst U ook lid te worden, klik op volgende link en U wordt doorverwezen naar het inschrijvingsformulier.
http://www.rijko-korfbal.be/?oid=217&pid=1215

Wat is de ‘Club van 50’ ?

De ‘Club van 50’ bestaat uit vijftig deelnemers die jaarlijks € 50,-- ter beschikking stellen van de club. 

De leden van deze club kiezen jaarlijks zelf een doel waarbij er voor de leden van korfbalvereniging Rijko iets verwezenlijkt wordt (bijv. nieuw meubilair, extra ballen, elektronisch scorebord, speeltuig…).
Verwezenlijkingen van de afgelopen jaren : extra sportmateriaal, ballen, inox tafel voor de keuken, sfeerverlichting, barkrukken,......
 

Het bedrag van € 50,-- wordt op een aparte rekening geboekt en zal buiten de begroting van de club blijven. Rekeningnummer IBAN BE42 8637 0163 3954, BIC SPAABE22, deze rekening zal echter wel onder toezicht van de penningmeester beheerd worden.


Wie kan er lid worden van de ‘Club van 50’ ?
Iedereen die de leeftijd van 18 jaar (of ouder) heeft.

Het is mogelijk om individueel of als koppel deel te nemen. 

Bij meer dan 50 inschrijvingen zal er worden bekeken of de club uitgebreid zal worden en/of  er een tweede ‘Club van 50’ inschrijvers wordt opgericht.


Hoe word ik lid van de ‘Club van 50’ ?

Inschrijven kan via volgende link waar je een deelnemingsformulier kan invullen : http://www.rijko-korfbal.be/?oid=217&pid=1215

Vervolgens schrijf je € 50,-- over op volgend rekeningnummer IBAN BE42 8637 0163 3954, BIC SPAABE22, met vermelding van Club van 50 + naam van het lid.

Duur van het lidmaatschap van de ‘Club van 50’ ?

Het lidmaatschap duurt 1 jaar, telkens van 1 juli t/m 30 juni.
Inschrijven kan GEDURENDE HET GANSE JAAR!

Betalen voor 1 juli.
Lidmaatschap beëindigen voor 31 mei.

Hoe worden de leden van de ‘Club van 50’ geïnformeerd ?

De leden worden via e-mail en/of de website (nieuwsbrief) op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Diegenen die geen e-mail hebben zullen schriftelijk op de hoogte worden gehouden.

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald ?
Jaarlijks zal er in juni een bijeenkomst georganiseerd worden waar alle deelnemers van de ‘Club van 50’ voor uitgenodigd zullen worden.
Ruim voor deze bijeenkomst zal er aan alle deelnemers gevraagd worden om een bestedingsdoel aan te geven. Vervolgens zal er een rangschikking opgemaakt worden van de 3 meest voorkomende doelen.
Op de bijeenkomst in september zal dan door de leden gestemd  worden op deze 3 doelen, om zo te bepalen welk doel dat jaar uitgevoerd gaat worden.
Mocht er echter een jaar zijn dat men geen doel kan aangeven, dan zal het jaarbedrag blijven staan voor het volgende jaar. 

Extra’s voor deze leden :

  • maandelijks ontvangst van nieuwsbrief per e-mail.
  • ontvangst van 1 zaalabonnement , gratis toegang tot alle wedstrijden.
  • steeds de ledenprijs betalen bij activiteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de organisatoren; 

Bruyns Joris 
bruyns.joris@gmail.com 

Of stuur een e-mail naar rijko@korfbal.be

Met de komst van KCBJ stond er als afsluiter een speciale wedstrijd op het programma voor Rijko kern. De nummer twee uit de ranking zou zich sowieso willen tonen tegenover onze Kempenaars, doch doordat de titel reeds vorige week was binnengehaald, verloor deze match aan zuivere spankracht. Rijko stond de hele veldcompetitie aan de leiding en wilde nog eens uitpakken en bevestigen. Nochtans vond ik dit één van de belangrijkste matchen van het seizoen, dit moest de galamatch worden van het jaar! Een verlies stond absoluut niet op de planning. Bekijk het eindresultaat, met de 22-17 zege is deze doelstelling bereikt. Het is heden zaak dit goed gevoel te behouden om volgend seizoen het vereiste weerwerk te bieden in Hoofdklasse 1, de chemie moet blijvend zijn. Nu de promotie een feit is hebben we de neiging om terug naar boven te kijken. De riem eraf, een beetje rust na het feestgedruis kan absoluut geen kwaad. Een grote opkomst van onze Blauwe Witte aanhang kleurde deze gala avond superieur en stuwden door hun luidkeelse aanmoedigingen onze fanions vooruit. Rijko haalde van bij de start meteen verschroeiend uit. Dat gaf de aanval een waterval aan kansen die pijnlijk niet werden omgezet. Mogelijk een beetje malconcentratie bij de finishing-touch lag aan de basis, een andere verklaring heeft niemand ervoor. Ook deze aanpassingsproblemen waren de coachen niet ontgaan en pardoes werd er reeds na een 5 tal minuten een time-out gevraagd. De even negatieve spiraal werd in een mum van tijd doorbroken, de bordjes op gelijk geplaatst 1-1 en 2-2,door Nick Michielsen en Ruud Willemse. De bemerking dat zelfs als leider het niet evident is zomaar over de tegenstander heen te walsen indien we de vele uitgespeelde kansen de nek omwringen. De voorsprong naar 4-2 door Loes Rönne gekorfd, gaf meteen een mentale boost, spelpeil ging opwaarts de hoogte in, zodat we de wedstrijd vanaf dit sleutelmoment niet meer uit handen gaven.   Twee terechte stippen werden hierop jammerlijk gemist om nu al de score zo op te drijven dat de partij al in een definitieve plooi lag. Echter daaropvolgend moeten nog even de 4-4 toestaan. Loes Rönne prikte gepast tegen, Dorthe Neefs 2x op shot en vrijeworp deed het haar na. Voor de pauze namen Nick Michielsen, Stijn Vander Auwera en Jesse Peeters het afwerkingsinitiatief over om tot een enigszins gevleide ruststand van 10-9 te komen. Na de pauze werd KCBJ op zijn waarde geklopt doordat we eindelijk een vierpuntenkloof op het bord toverden, aangebracht via Pieter Swaegers, Jesse Peeters, Dorthe Neefs en Pieter Swaegers die de stip op Nona Luyckx omzet, 14-10. Plots zit er veel geloof in eigen rangen en de afwerking blijft niet achterwege, Nona Luyckx 2x, Stijn Vander Auwera 2x, Ruud Willemse 1x + 1stip op Jesse omgezet, Nick Michielsen 1x en Loes Rönne 1x zorgden voor deze fantastische eindstand 22-17, een mooie opsteker als afsluiter voor de ploeg.                                  

Nadien werd er uitbundig gefeest en iedereen die met het team begaan was werd met een gepast cadeautje beloond door de teamleden. Het zijn momenten die men nooit meer vergeet, emotie en passie kwamen uitgebreid aan bod, kortom het relaas van een onvergetelijk avondje korfbal in stijl. Een keerzijde aan de gouden medaille is dan weer dat Ruth Bevers, Anthe Heylen, Ruud Willemse en Pieter Swaegers hebben besloten met het korfballen te stoppen. Het is leuk voor deze gevestigde waarden om deze promotie prijs te pakken en alzo hun carrière eervol en in schoonheid te kunnen afsluiten. Volmondig verklaren ze door diverse redenen : “Het is tijd dat ik er mee ophoud!”  Zij mogen alle met tevredenheid terugblikken op de voorbije jaren dat zij attractief korfbal brachten in het 1ste team van Rijko. Het ga jullie verder goed voor de wind maar we zullen jullie oprecht missen van nu af aan. En nu OPNIEUW VOORUIT!                                                                            

Eugeen               

Rijko reserve – KCBJ reserve : 22-4  Als voorsmaakje op de wedstrijd van onze fanions gaven onze doublures nog eens het beste van zichzelf dat uitmondde in een deugddoende zege. Ook een bevestiging dat de titel ook voor hen een pronkstuk is afgesloten zonder nederlaag.  Terecht mag worden geopperd : Door deze titel smaken al onze zeges nog zoeter. De partij zelve werd aan de rust reeds beklonken met een 14-2 tussenstand. Schutters en afwerkers van dienst waren Stef Neefs 3x omzetten van stippen, Sander Marijnissen 3x, Ben Van Looveren 3x, Cedric Eelen 2x, Marie Van Den Langenbergh 2x en Kato Brosens 1x. De voorsprong was zo opgelopen en de match geconsolideerd dat de 2de helft een iets makker kijkstuk werd. Toch konden Blauw-Witte korfballers de stand omhoog krikken door via Stef Neefs 2x, Ben Van Looveren 1x, Anthe Heylen 1x, Marie Van Den Langenbergh 1x, Kato Brosens 1x, Dorien Eelen 1x en de ingekomen Tom Van De Kerckhoven1x de eindstand op 22-4 te brengen. En zo konden ook zij welgezind naar huis na het toffe kantinefeestje.

Rijko C – Olympia Anderlecht : 5-0 Forfait. Doordat de Brusselaars niet wensten aan te treden en eveneens Minerva 3 thuis bleef, werkten de C ploeg tegen de gewestelijke van Rijko 3 een onderlinge partij af. Zij hadden het tegen Rijko 3 niet zo lastig verwacht en moesten een eerste nederlaag van het seizoen incasseren tegen deze Old-Timers, 8-9.

Uitslagen weekend 19 en 20mei

Kern :

Rijko 1 – KCBJ 1 : 22-17    
Rijko res – KCBJ res : 22-4  
Rijko C – O.Anderlecht : 5-0 FF     

Gewestelijke :

Rijko 3 – Minerva 3 : 5-0 FF

Jeugd :

U19 A : Catba – Rijko A : 10-13                                                                                                    
U12 A : Rijko A – Floriant : 5-4                   
U12 B : Rijko B – Neerlandia : 3-6                                      
U12 C : ATBS/Meeuwen – Rijko C : 2-2    
Rijko C – Sikopi C : 5-0 FF                                                   
U12 D : Rijko D – Riviera/Deurne : 15-4               

Uitslagen midweek 16 en 17 mei

Jeugd :

U19 A : Rijko A – Voorwaarts B : 12-8  Het vastleggen van de 2de plaats is een feit en kan Rijko A niet meer ontglippen. Mooie afsluiter van deze campagne.                                          
U19 B : Rijko A – Verde : 1-11                                                                                                                    
U16 : Sparta Ranst – Rijko : 6-4                                                                                                               
U14 A : Rijko A – Vobako A : 4-7                        
U14B : Rijko B – Sikopi A : 2-7                                    
U12A : Hoboken2000/Mercurius – Rijko A : 7-6

Uitslagen week 12 en 13 mei

Kern :

Hoevenen 1 – Rijko 1 : 12-22  
Hoevenen res – Rijko res : 12-24                                             
Hoevenen C – Rijko C : 7-18    De opdracht op Hoevenen voor Rijko’s drie seniorenteams luidde met een aaneenschakeling van zeges triomfantelijk huiswaarts keren. Dat werd goed begrepen en succesvol afgewerkt. Zo is Rijko de logische kampioen van Hoofdklasse 2 en keren we na één jaartje terug naar waar we thuishoren, namelijk Hoofdklasse 1. Over het ganse veldseizoen bekeken speelde Rijko wel het beste korfbal. En vandaag was het er nog eens best van te genieten, gevolg van de schitterende 2de helft die onze fanions afwerkten. Aldus was de verhoopte titel een feit. De zotte taferelen die zich nadien afspeelden in ons clubhuis laten we nu bezinken en kijken uit naar de laatste wedstrijd van de veldcompetitie tegen KCBJ, waar we mits winst onze titel een superglans kunnen geven.

Gewestelijke :

Rijko 3 – Putse 3 : 18-10                                                                                                       

Jeugd :

U19 A : Boeckenberg B – Rijko A : 14-7                                                                                            
U19 B : Rijko B – Putse B : 7-10 (inhaal)    
U19 B : Rijko B – Joki : 0-25                                                
U16 A : Technico – Rijko : 8-8                                                                                                                        
U14 A : Rijko A – Boeckenberg A : 11-7                                                                                                             
U14 B : Appels A – Rijko B : 8-10 (inhaal)  
U14 B : Rijko B – Vikings : 9-3                                                     
U12 A : Vrij                                                      
U12 B : Verde – Rijko B : 7-10                                                 
U12 C : Leuven B – Rijko C : 4-3 (vorige week)                                                                                         
U12 D : Spartacus/Deurne – Rijko C : 16-6   
U12 D : Bornem – Rijko D : 12-9           

Eugeen

                  

                                                                   

Volgende jeugdtrainers zullen in het seizoen 2018-2019 hun beste beentje voorzetten om de Rijko jeugd in optimale condities van de korfbalsport
te doen genieten. We gaan voor plezier beleven met 20% meer scoren in jeugd korfbal.

U6 :  Floor Wens ,Fien Rönne en Loes Verbraeken

U8 : Eef Peeters, Charlotte Willmssen, Marline Janssen, Kurt Adriaensen, Chris De Gruyter, Griet Verbraeken

U10 : Elke Van Looveren, Kato Brosens,Lennert Herthogs, Joke Weyns en Jarne Daeleman

U12 : Suzan Goetschalckx,  Vanessa Martens en Nathan Herhogs 

U14 : Guy Pallemaerts, Thomas Verboven, Tim Michielsen, Tim Baetens en Loes Rönne 

U16 : Joris Bruyns 

U19  : Rudi Robaye en Tom De Bruyn

Ook nog interesse om de Rijko jeugd mee te begeleiden, stuur asap een mail naar bruyns.joris@gmail.com
Helpende trainershanden hebben we nooit genoeg!

Sportieve Cel Rijko

Respect
Wedstrijden
Twitter

Foto's
Volgende evenementen
Volg ons op Facebook

KC Rijko    |    Kruispad 4   |   2310 Rijkevorsel   |   rijko@korfbal.be

© 2015, website powered by Twizzit.com