Log in

Op zaterdag 3 oktober 2020 gaat een wielerwedstrijd door in Rijkevorsel dat georganiseerd wordt door Cycling Vlaanderen met ondersteuning van Rijkevorsel Leeft en Wielervrienden Wiliam's Place. Die dag is sportaccomodatie Rijko zeer moeilijk te bereiken. Eveneens zal een parkeerplek moeilijk te vinden zijn. Kom daarom op tijd!

Programma Wielerwedstrijd:

Categorie:

Inschrijvingen:

Start wedstrijd:

Technische gegevens:

U13

10:30-11:45

12 uur

19,8 km – 9 ronden van 2,2 km

U14

11:15-12:30

12.45 uur

24,2 km – 11 ronden van 2,2 km

U15

12:15-13:30

13.45 uur

35,2 km – 16 ronden van 2,2 km

U17 – eerstejaars

14:00-15:15

15.30 uur

66 km – 11 ronden van 6 km

U17 – tweedejaars

16:00-17:15

17.30 uur

66 km – 11 ronden van 6 km

Wedstrijden van de U13, U14 en U15 worden voorzien op een afgesloten parcours. (geen auto’s toegelaten).

Wedstrijden van de U17 worden voorzien op een parcours waarbij auto’s zijn toegelaten in de richting van het parcours. (eenrichtingsverkeer)

 

Vanaf 12u00 kan je enkel het sportcomplex De Valk bereiken via de Sint-Lenaartsesteenweg de Torendries te nemen en zo op het Kruispad te geraken. (eenrichtingsverkeer)

Als je vertrekt aan de sporthal De Valk na 12u00, moet je de Helhoek volgen in de richting van het parcours en draai je rechts af naar de Oude Baan om zo terug op de Sint-Lenaartsesteenweg te komen

Rijko Kern :

Rijko A – HMKC : 14-12 
Rijko B - HMKC : 14-17 
Rijko C - HMKC : 18-7     

Gewestelijke :

Rijko 2 – Riviera/Deurne 2 : 9-15                                                                             

Rijko Jeugd : 

U12 A : Rijko A – Leuven A : 5-10  Leuven moest het hebben van enkele spelers die het verschil in de uitslag maakten. De aandrang om de wedstrijd naar ons toe te trekken ontbreekt momenteel. Toch een prima verweer tijdens de 1ste helft, waarin Janne en Ines hun korfje opeisten. Ruststand, 2-4. Na het water moest onze defensie het afgeven tegen een scherper afwerkende heer en dame die de bakens verzetten naar 5-10. Ines met mooie doorloper, Hanne en Eline scoorden tegen in de 2de helft. Wanneer mogen we onze heren verwachten voor het doel en met een aantal verdienstelijke korven op hun naam?                     
U12 B : Sikopi A – Rijko B : 6-1                    
U12 C : Catba – Rijko C : 5-3                                        
U12 D : Rijko D – Hoevenen B : 4-1 Structuur, werkkracht en goals dat is allemaal aanwezig in deze groep. Vorige week indrukwekkend op Temse, waar de korven hen rond de oren vlogen, vandaag wel winst, maar voortgaande op de kansen die men aanspeelt, mag het gerust een tikkeltje meer zijn. Na een partij die we geheel naar onze hand zetten, gretig, met grinta en fabuleuze inzet was de einduitslag magertjes te noemen. Dit lag grotendeels aan ons zelve omdat we te zenuwachtig acteerden voor de korf, met het gevolg de vele kansen werden niet verzilverd. In de eerste periode lukten Rune en Lise de 2-0, de volgende 10 min was het Wout die een knap schot plaatste, die helaas werd afgekeurd. Na rust was het weerom Rune op pas van Lise de 3-0 markeerde.
Een toegekende stip brengt Hoevenen op 3-1, waarna Maxime op inloop de eindstand vastlegt, 4-1.                                                           
U14 A : Hoevenen A – Rijko A : 4-18                     
U14 B : Floriant B – Rijko B : 5-5                   
U16 A : Kwik B – Rijko A : 3-12                               
U16 B : HMKC A – Rijko B : 2-5                                                 
RIJKO B1 : Rijko – Rosolo (Reusel) : 3-12         
RIJKO B1 : KVS  (Hoogeloon)– Rijko : uitgesteld                 
U19 A : Vobako B – Rijko A : 19-15              
U19 B : Rijko B – Appels A : 3-13            

Eugeen    

De oefenperiode leggen we terzijde en maken ons op voor onze eerste veldcompetitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. Meteen kregen we een lastige klant voor de voeten geschoven, het niet te onderschatten Hoboken2000/Mercurius. Rijko had deze opponent reeds in één van de voorbereidingspartijen en tik toegediend door daar overtuigend met de zege aan de haal te gaan. Maar nu er werd geknikkerd voor de eerste punten wordt er uit een ander vaatje getapt en is men bereidt zijn vel duur te verkopen. Rijko is gewaarschuwd en onmiddellijk bij de les, onze start mag je subliem noemen. Na amper 20 min stond er een 4-0 op het scorebord. Nick Michielsen, Stijn Van Der Auwera, Lennert Herthogs na prima werk van Cedric Eelen en Cedric Eelen zelf hadden dit voor mekaar gebracht.

EINDELIJK…..we kunnen weer korfballen na CORONA!!!!

Voor onze U 16 A stonden de zenuwen lichtjes gespannen, niet verwonderlijk na een inactiviteit van zowat een half jaar. Met de korte verplaatsing naar Kwik werd er een haalbare kaart voorgeschoteld, temeer omdat dit om Kwik B ging. Maar, elke wedstrijd moet gespeeld worden alvorens de winnaar te kennen…

Coach Rudi opteert dit seizoen voor 7 dames en 5 heren te selecteren waardoor er elke training sportief wordt gestreden om een plekje bij de eerste 8. Deze groep, die overigens van dag 1 door een vuur wil gaan voor elkaar , weet dus waar ze voor kunnen staan…

Joepie, we mogen weer buiten en gaan korfballen!!!!

Na een verwarrend jaar voor deze youngsters werd eindelijk het licht op groen gezet om de competitie te starten. Gemakkelijk zal anders worden , temeer omdat men hier tegen enkele A ploegen zal komen te staan….

Met de eerste verplaatsing trokken de spelers en enthousiaste supporters (met alle CORONA voorzorgsmaatregelen) naar Linkeroever om Sikopi A te bekampen. De thuisploeg begon met steile ambities aan deze competitie en wou dit direct laten zien. Vanaf het eerste fluitsignaal verraste de thuisploeg Rijko door direct op doorloper te scoren…De bezoekers wisten niet wat hen overkwam.

Respect
Wedstrijden
Twitter

Foto's
Volgende evenementen
Volg ons op Facebook

KC Rijko    |    Kruispad 4   |   2310 Rijkevorsel   |   rijko@korfbal.be

© 2019, website powered by Twizzit.com