Log in

Beste korfbalvrienden,

Vandaag 30jaar Rijko korfbal, 30jaar van plezier en SAMEN korfballen, van vriendschappen en af en toe verdriet. Een verjaardag die we noodgedwongen in eigen KOT moeten vieren. Maar vanavond bij het aperitief klinken we op de verjaardag van ONZE vereniging. Want verenigt hebben we de afgelopen 30 jaren. Met verenigde krachten hebben we RIJKO uitgebouwd tot wat ze nu is. Een vereniging met 350leden, een eigen kantine en kunstgrasvelden. Kortom, we STAAN er en hier moeten we fier op zijn.  Wat we vandaag niet SAMEN kunnen vieren gaan we wanneer het terug kan en mag, dubbel en dik inhalen. Dus nu borst vooruit, blik op de toekomst (later meer) en het volgende decennium gaan we weer knallen. 

Sportieve verjaardagsgroeten en drink er ene op! SCHOL....

#togetherforrijkokorfbal
#weareRijko

Joris
Voorzitter Rijko

 

 

We melden met droefheid het overlijden van oud-secretaris Jos Peeraer, vader van Katrien trainster U12 en opa van Siem en Jins, spelend bij U12 en U14.

We zullen Jos blijvend herinneren als trotse vrijwilliger, secretaris van Rijko korfbal, in de jaren 90, begin jaren 2000.

Jos was terecht fier op wat hij deed voor de club: de ledenlijsten in excell werden minutieus bijgehouden, elke wijziging, nieuw lid, uitschrijving, verandering van adres, telefoonnummer,.... niets ontglipte hem. Als je op het secretariaat moest zijn, bij hem thuis in de Perenstraat, voor een copieke, voor uwen truffelverkoop door te geven,... steeds was hij in voor een praatje en vertelde hij met trots over zijn gezin, zijn werk, Rijko,... en stiekem moest je af en toe een uitvlucht zoeken om buiten te raken, want de verhalen bleven komen.
Ook bij de verhuis naar onze 1ste eigen kantine aan de Varenvelden was Jos nauw betrokken. Als elektricien verving hij zo goed als alle leidingen en zorgde hij dat we ook op avonden konden trainen en werden er lichtmasten geïnstalleerd. Ik ben er zeker van dat als je nu iets zou vragen over de elektriciteit in de oude kantine dat hij nog perfect alle leidingen en zekeringen weet liggen/staan.
Een tijdje was hij uit beeld maar de laatste jaren was hij weer een trouw supporter van zijn kleinkinderen die ook de korfbalmicrobe te pakken hebben.
En ondanks zijn mindere gezondheid straalde hij nog steeds als de verhalen bovenkwamen van zijn secretariaatswerk, de verhuis naar de oude kantine,...
Jos, een welgemeend mega groot Rijko applaus!
Rust zacht.
 
Joris
Voorzitter Rijko
 

 

Klik hier om de boodschap van Sinterklaas te zien.

Beste korfballers, ouders,....

Verbondenheid crëeren in tijden van corona, niet éénvoudig, sommige groepen mogen trainen, anderen weer niet. De weekends zijn korfballoos, voorlopig geen wedstrijden, wanneer terug wel???

Daarom hebben we tijdens de verlengde herfstvakantie niet stilgezeten en hebben we samen met de Kempische KorfbalAcedemie een 4-weekse challenge uitgewerkt. Deze houdt in dat je dagelijks of wekelijks enkele oefeningen uitvoert en registreert!

Dit voor Multimove, U6 tem U19, voor ieders wat wils!

En er is een prijs te verdienen voor de leeftijdscategorie die procentueel het meeste deelnames registreert, we rekenen hierop éénieders fairplay dat je enkel registreert wanneer je effectief hebt deelgenomen.

Hoe gaat het in zijn werk :

- open deelnameformulier : KKA challange deelnameformulier

- Druk op 'ik doe mee knop' pagina 3 van het geopende pdf document, kies hier de knop van je eigen categorie.

- Google spreadsheet document wordt geopend en plaats je cursor op je leeftijdscategorie onder 'challange', de link verschijnt en klik hierop.

- De Youtube links komen te voorschijnen, door te scrollen kan je ook deze van de andere leeftijdscategorïen zien!

- Open de Youtube link en voer de oefening(en) uit.

- Klaar voor de dag, ga naar tabblad Rijko Check en plaats OK naast je naam bij de dag van de week, je mag natuurlijk ook een aantal oefeningen
combineren en duid je ineens een aantal dagen aan met OK! 

- Wekelijks zullen de oefeningen (buiten de core oefeningen) worden aangevuld en zal je trainer een boodschap achterlaten om jullie proficiat te wensen!

Voor diegenen die interesse hebben, hier zijn ook de rechtstreekse links naar de diverse opgenomen oefeningen.

Multimove : https://www.jeugdsportnetzk.be/?oid=25636&pid=55171

U8 tot U19 : https://www.youtube.com/channel/UChoDh5pPb7ifhVY7oq0tzpw/videos?view_as=subscriber

Doe je tijdens de week een workout met je groep dan mag je voor die dag ook een OK plaatsen!!!!

Veel succes allemaal en verdien een prijs voor je TRAINER!!!!

Sportieve korfbalgroeten

Sportieve cel Rijko 

 

Respect
Wedstrijden
Twitter

Foto's
Volgende evenementen
Volg ons op Facebook

KC Rijko    |    Kruispad 4   |   2310 Rijkevorsel   |   rijko@korfbal.be

© 2019, website powered by Twizzit.com