Vooreerst een hartelijke dank van het ganse team aan de deelnemers die voor het jaarlijks wederkerend evenement intekenden. Toch moeten we ervaren dat dit prachtig initiatief jaar na jaar een lager aantal deelnemers hoeft op te tekenen. Ooit begonnen we met ruim een 200 ingeschrevenen. Elk jaar, niettegenstaande het aangebodene tegen een democratische prijs, klokken we af in neerwaartse wijze. Vandaag slechts een 126 eters, 96 in de 1ste shift en amper een 30 tal voor de 2de shift. Nu is het steeds de bedoeling geweest Rijko een steuntje in de rug te geven op financieel gebied. Want ondanks de inspanningen die het resto team levert, het weinig winst oplevert en dat kan enkel wanneer er meer gegadigden het evenement intens mede beleven. Iedereen die heeft genoten is met de duim opwaarts huiswaarts gegaan alvorens de kantine te verlaten. Misschien moeten we uitkijken naar een andere visie of moeten we dit hardnekkig blijven doorvoeren? Mogelijk kunnen jullie ons helpen en ons de nodige info verschaffen wat er mank loopt, de datum, het aanbod, de variatie? Laat het ons weten, omdat het zonde zou wezen indien we dit noodgedwongen moesten afvoeren. Wees gerust zo ver zijn we nog niet maar we denken er wel samen met jullie over na het evenement verder op de kalender te plaatsen, met jullie waardevolle info, in een andere visie. Laat ons weten! Toch wil ik iedereen bedanken die hun bereidwillige medewerking hebben verleent om deze editie weerom tot een geslaagd event te laten verlopen. Eveneens een woord van dank aan Rudy Robaye die het ontbijt-brunch buffet sponsorde met verscheidene producten van zijn korfbalmindede werkgever.                                                                                                      

Eugeen