Vandaag ontvangen we Hoevenen in de valk, een geduchte tegenstander. Die bekend staat voor zijn verre shots. 

Wat een opkomst bij de thuisploeg liefst 7 heren en 7 dames en ja dat op een zondag, ook onze trouwe supporters waren weer van de partij en zelfs een deel U15B kwam kijken en leren van hoe het wel of misschien niet moest.

De scheids vandaag is Johan die nog graag een wedstrijdje van de recreanten wou blazen. 

Hoevenen zette al vanaf de eerste minuut druk op de U87A en dat bleek ook al snel in hun voordeel te zijn. Afwerking is toch wel het gekend probleem, waardoor we al snel op achterstand kwamen.

En na een tijdje kon Liesbeth via een korte kans toch nog een goaltje maken, zodat we na 10 min spelen toch op een 1-4 stand kwamen, na nog een goaltje wisselen we van aanval. Rijko drukte maar Stefan misten toch een paar fraaie kansen ( we steken het op overwerkt)
Hoeveel de score tijdens de rust was geen idee meer. Maar dat we toch nog gemotiveerd waren om in de 2de helft er een lap op te geven viel wel op Marc schoot vanop de 6 M lijn een shot los in de korfbal, kort daarna als een duveltje uit een doosje kon Tom een doorloper forceren waardoor we terug in de running kwamen. 

Helaas was deze roes van korte tijd, Hoevenen nam afstand met verre shots, toch kon Marc nog 2 mooie korven maken met shots van ver.

Na 60 min effectieve speeltijd waren de bezoekers op hun best vandaag en zo was de eindstand 5-15

Een faire leuke wedstrijd dat kan je wel zeggen, in het nieuwe jaar een bezoekje bij Hoevenen misschien dat we daar onze revanche kunnen nemen.

Stefan