Rijko C - HMKC : 18-7

Gewestelijke :

Rijko 2 – Riviera/Deurne 2 : 9-15

Rijko Jeugd :

U12 A : Rijko A – Leuven A : 5-10  Leuven moest het hebben van enkele spelers die het verschil in de uitslag maakten. De aandrang om de wedstrijd naar ons toe te trekken ontbreekt momenteel. Toch een prima verweer tijdens de 1ste helft, waarin Janne en Ines hun korfje opeisten. Ruststand, 2-4. Na het water moest onze defensie het afgeven tegen een scherper afwerkende heer en dame die de bakens verzetten naar 5-10. Ines met mooie doorloper, Hanne en Eline scoorden tegen in de 2de helft. Wanneer mogen we onze heren verwachten voor het doel en met een aantal verdienstelijke korven op hun naam?
U12 B : Sikopi A – Rijko B : 6-1
U12 C : Catba – Rijko C : 5-3
U12 D : Rijko D – Hoevenen B : 4-1 Structuur, werkkracht en goals dat is allemaal aanwezig in deze groep. Vorige week indrukwekkend op Temse, waar de korven hen rond de oren vlogen, vandaag wel winst, maar voortgaande op de kansen die men aanspeelt, mag het gerust een tikkeltje meer zijn. Na een partij die we geheel naar onze hand zetten, gretig, met grinta en fabuleuze inzet was de einduitslag magertjes te noemen. Dit lag grotendeels aan ons zelve omdat we te zenuwachtig acteerden voor de korf, met het gevolg de vele kansen werden niet verzilverd. In de eerste periode lukten Rune en Lise de 2-0, de volgende 10 min was het Wout die een knap schot plaatste, die helaas werd afgekeurd. Na rust was het weerom Rune op pas van Lise de 3-0 markeerde.
Een toegekende stip brengt Hoevenen op 3-1, waarna Maxime op inloop de eindstand vastlegt, 4-1.
U14 A : Hoevenen A – Rijko A : 4-18
U14 B : Floriant B – Rijko B : 5-5
U16 A : Kwik B – Rijko A : 3-12
U16 B : HMKC A – Rijko B : 2-5
RIJKO B1 : Rijko – Rosolo (Reusel) : 3-12
RIJKO B1 : KVS  (Hoogeloon)– Rijko : uitgesteld
U19 A : Vobako B – Rijko A : 19-15
U19 B : Rijko B – Appels A : 3-13