Beste korfballers,

De zomervakantie is net gestart, nu even genieten van zon, natuur, rust, vrienden, strand,.... in eigen of buitenland.
In augustus beginnen we er weer aan, het korfbalseizoen 2020 - 2021. De sport blijft hetzelfde, maar de
randomkadering zal net ietsjes anders zijn. Handen wassen, looprichtingen op het sportcomplex, materiaal
ontsmetten,.... het zal er allemaal nog bijhoren maar we kunnen weer trainen en wedstrijden spelen!

Wanneer start welk team!

RIJKO U19 : dinsdag 4 augustus
RIJKO U12 - RIJKO U16 - RIJKO KERN : woensdag 5 augustus
RIJKO U14 : donderdag 6 augustus
RIJKO U10 : woensdag 12 augustus
RIJKO 2 - RIJKO RECREANTEN : donderdag 20 augustus
RIJKO U6 - RIJKO U8 : vrijdag 21 augustus

Wil je ook een keer komen korfballen of wil je terug korfballen. Iedereen is van harte welkoml bij onze club.
En denk je na een aantal trainingen, dit is gewoon kei tof (daaraan twijfelen we niet). Dan sluit je je aan en ben je officieel lid.

Vul even het inschrijvingsformulier 'Nieuw Lid' in via onze website www.rijko-korfbal.be of via de link http://www.rijko-korfbal.be/?oid=217&pid=1900
Zo kunnen we de nodige info bezorgen die nodig is om RIJKO en korfbal te leren kennen!

Tot in augustus

Sportieve korfbalgroeten