De eerste wedstrijd van 2020…. Met een aardig gevulde tribune bekampten de 10 meiden de bezoekers uit Putse. Putse, alom gekend door hun grote gestalte deed deze reputatie weer alle eer aan. De thuisploeg was echter helemaal niet onder de indruk en begon voortvarend met snelle passing en vinnig korfbalspel. Fien Verhoeven op doorloper, Imke met een ver shot en Liv met een mooi shot zorgden voor een knappe en verdiende 3-0 voorsprong in het eerste kwart. Het tweede kwart werd een waar doelpuntenfestival: Ines , Fien Vervoort 2x en Katrijn liefst 4 !!x zorgden voor een fantastische 10-0 ruststand, ongezien…. Rijko scoorde niet alleen veel, het mooie aan deze wedstrijd is dat deze meiden totaal niet onder de indruk waren van de grotere tegenstanders. Lengte zegt dus duidelijk niet alles…Het derde kwart viel de scorende motor volledig stil maar Rijko bleef mooi en vinnig spelen. De bezoekers scoorden in het laatste kwart eindelijk hun verdiende goaltje. Fien Verhoeven zette uiteindelijk de 11-1 eindstand op het bord. Het nieuwe jaar is voor deze ploeg fantastisch begonnen al dient gezegd dat Putse net dat tikkeltje te weinig weerwerk kon bieden…

Hopelijk kunnen onze heldinnen de lijn volgende week doortrekken tegen het als tweede gerangschikte Spartacus. Afspraak zaterdag !! om 14.00uur , supporters op post.