De laatste wedstrijd van de veldcompetitie en dit tegen de leiders uit Dendermonde, da wordt ne lastige….

Onze thuisspeelsters begonnen vrank en vrij aan de wedstrijd waardoor er niet te zien was wie hier eerst in de reeks stond. Veel druk op de bal in het verdedigend vak, mooie en snelle passing in het aanvallend vak: deze ploeg heeft duidelijk stappen vooruit gemaakt!

Gedurende gans de eerste helft ging het spel golvend op en neer maar beide verdedigende vakken stonden sterk te spelen. Enkele kansen werden niet benut, enkel de bezoekers scoorden na een betwistbare stip. Trainster Vanessa had uiteraard niets dan lof voor deze knappe prestatie en de supporters zagen ook dat het goed was: het applaus tijdens de rust was meer dan verdiend!! Volhouden was de boodschap: misschien zat er wel een stunt in…

De bezoekende coach was minder tevreden met het getoonde spel en begon meer op de voorgrond te treden met zijn luide ‘ aanmoedigingen ‘ voor zijn team. Was de thuisploeg hierdoor onder de indruk of waren de bezoekers ineens wakker geworden? Wie zal het zeggen…..

Appels begon een versnelling hoger te spelen en Rijko kreeg het moeilijker en moeilijker. De 0-2 op doorloper werd eerst nog knap gecounterd door een shot van Imke, maar daarna geraakten de bezoekers onder stoom: ze liepen uit 1-6 , telkens op doorloper!! Ines liet de supporters nog eens luid applaudisseren met de 2-6, tevens de eindstand…

Een dikke proficiat aan beide ploegen: Appels met de eerste plaats (hoofdzakelijk aanvallend op doorlopers ) en Rijko waar het enthousiasme en plezier er telkens van afspat.

Deze youngsters hebben laten zien dat Rijko goed bezig is op alle gebied: plezier gekoppeld met durf en progressie: chapeau aan de trainers en speelsters!!! Nu enkele weekjes verdiende rust voor we de zaalcompetitie aanvangen.