Oktobermaand :dikke truienmaand….

Zomerse temperaturen zitten er duidelijk niet meer in, het is stilletjesaan aftellen naar de zaalcompetitie.

Rijko had vertrouwen getankt na de deugddoende en verdiende eerste winstpartij vorige week.

Dit was te merken aan hun start: mooi samenspel gecombineerd met agressiviteit en doelgerichte kansen, mooi om te zien.

De snelle start werd snel duidelijk op het scorebord met een 3 – 0 voorsprong na 2 shotjes van Nore en een shot van Jelte.

De stevige bezoekers waren even van hun melk maar beten fel van zich af. Het spel werd evenwichtiger en  beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. De bezoekers zetten met een tussensprint de 3-3 op het bord: nu leek de thuisploeg even wat aangeslagen……

Jins maakte de 4-3 knap door een aanval af te ronden met een mooie doorloper. Rusten deden we evenwel met de 4-4 op doorloper van de bezoekers.

Supporters en trainers waren tevreden over deze mooie eerste helft waarin er zeer mooi korfbal op de mat werd vertoond. Op naar meer dus…. Doordat beide ploegen elkaars evenknie waren , was de spanning te snijden….de bezoekers misten zelfs op korte tijd 2 stippen waardoor deze wedstrijd ongemeen spannend werd tot het laatste fluitsignaal. In de allerlaatste minuut besliste Eline met een shot deze wedstrijd: wat een apotheose!!!! Vreugde in het thuiskamp, verdriet bij de bezoekers: het had evengoed andersom kunnen zijn.

Deze groep verdiend een echte pluim na winst in deze spannende wedstrijd….strijden tot de laatste seconde werd beloond.  Knap gedaan!!! Nu woensdag in de beker tegen Putse: supporters op post!!

Een vrijwillige reporter