Welkom herfst, bye bye zomer…

Effe wennen : opwarmen en spelen in de met tijden stromende regenen harde wind, dit hoort er ook bij…

Onze meiden hadden er direct zin in en begonnen snel van start. Imke scoort snel met een mooi shot en Fien Vervoort verdubbelde de score met een mooie aanval afgerond met een doorloper.

Floriant schrok hier eventjes van maar begon het evenwicht te herstellen.

Het spel ging gelijkopgaand met kansen aan beide kanten. Rijko kon dit tempo echter niet volhouden en de bezoekers kwamen voor rust nog langszij met een doorloper en een shot.

Door de hevige regenval en harde wind werd het spel iets minder maar beide ploegen bleven het beste van zichzelf geven. Onze meiden waren knap de evenknie van Floriant, dat met 4 jongens en 4 meisjes deze wedstrijd speelde tegenover onze 8 dames.  Blijven kansen nemen is de boodschap en Fien Verhoeven lukte de 3-2 met een shot. Onze youngsters bleven werken voor elke bal en deden hun uiterste best: knap om te zien en leuk voor de coaches!!! De bezoekers scoorden de 3-3 , een terechte stand. Beide ploegen kregen nog enkele kansen maar er werd niet meer gescoord.

Een mooi gelijkspel van deze ploeg die na de pandoering van vorige week een knappe prestatie op het ( kunst) gras liet zien. Volgende week vol goede moed naar de volgende wedstrijd!!

Een vrijwillige reporter