Na amper een kort weekje training stond reeds een oefenwedstrijd geprogrammeerd. U16 mocht als eerste Rijko team het heilige kunstgrasterrein met een ware wedstrijd inspelen. Door de eindscore 10-9 was iedereen opgelucht met deze zege. Zelfs de coach Thomas was best tevreden over het vertoonde korfbal. Rijko bracht een oerdegelijke partij op de grasmat met een sterk collectief dat Boeckenberg meerdere keren overblufte. Doch de organisatie in de aanval moet nog veel beter en scherper gesteld. We bouwen voort op de fundamenten die men reeds bezat. Ik loof de instelling van het team, ze tonen wel inzet en dat is belangrijk voor een groep die mekaar hoeft te steunen om de mogelijke zeges over de meet te trekken. Er staat nu wel iets degelijks tussen de lijnen maar er is toch nog veel bijsturend werk te verrichten. Voornamelijk langs dameszijde. Als je de eindscore overloopt stelt men vast dat de 10 korven alle werden gescoord via onze heren. De knappe Rijko meiden lieten zich niet onbetuigd want zij speelden vrank en vrij hun korfbal zoals we dat van hen gewend zijn. Het hiaat schuilt hem in het afwerkingssegment, waar ze te weinig gebruik van maken. Alzo zijn ze wel ondersteunend voor de scorende heren, maar ik zou toch liefst een 7-3 verhouding zien tegenover de 10 tegen niks.                                                                                                               
De afwerkers langs Rijko zijde : 1ste 20 minuten : Vrije worp Tiemen 1-1, Omdraai van Willem 2-2 en Shot van Tiemen 3-2.     
2de  20 minuten : Shot Willem 4-3, Doorloper Tiemen 5-4 echter we laten ons ringeloren in het slot van deze
time naar 5-6. 3de 20 minuten : Korte kans Tiemen 6-6, Stijn zet ook met brio zijn korte kans om 7-6, Strafworp die Tiemen omzet 8-8, nogmaals een Korte kans ditmaal is Jonas bij de pinken 9-9, het orgelpunt plaatst Willem 10-9.                                                                              

Eugeen