Beste korfballers,

De zomervakantie is net gestart, nu even genieten van zon, natuur, rust, vrienden, strand,.... in eigen of buitenland.
In augustus beginnen we er weer aan, het korfbalseizoen 2020 - 2021. De sport blijft hetzelfde, maar de
randomkadering zal net ietsjes anders zijn. Handen wassen, looprichtingen op het sportcomplex, materiaal
ontsmetten,.... het zal er allemaal nog bijhoren maar we kunnen weer trainen en wedstrijden spelen!

Wanneer start welk team!

RIJKO U19 : dinsdag 4 augustus
RIJKO U12 - RIJKO U16 - RIJKO KERN : woensdag 5 augustus
RIJKO U14 : donderdag 6 augustus
RIJKO U10 : woensdag 12 augustus
RIJKO 2 - RIJKO RECREANTEN : donderdag 20 augustus
RIJKO U6 - RIJKO U8 : vrijdag 21 augustus

Wil je ook een keer komen korfballen of wil je terug korfballen. Iedereen is van harte welkoml bij onze club.
En denk je na een aantal trainingen, dit is gewoon kei tof (daaraan twijfelen we niet). Dan sluit je je aan en ben je officieel lid.

Vul even het inschrijvingsformulier 'Nieuw Lid' in via onze website www.rijko-korfbal.be of via de link http://www.rijko-korfbal.be/?oid=217&pid=1900
Zo kunnen we de nodige info bezorgen die nodig is om RIJKO en korfbal te leren kennen!

Tot in augustus

Sportieve korfbalgroeten
#togetherforrijkokorfbal

Vele zaken worden als "gewoon" gezien. Even dit even dat. Maar dat gaat vaak niet op.

Dat geldt ook voor de groep vrijwilligers van RIJKO die voor ons de boel voor en na de training ontsmetten en zorgen dat we lekker “gezond” kunnen korfballen.

Netjes vooraf je handen wassen bij de toezichthouders. De spelmaterialen laten ontsmetten, de spullen op het veld klaarzetten en dan aan het korfballen onder begeleiding
van die SUPER trainers.

Dames en heren jullie zijn toppers namens gans de vereniging dank voor jullie inzet. Hierdoor kunnen wij lekker aan de gang.

En nu gaan we even met verdiende vakantie, voorbereiden op wat ons het komende seizoen gaat brengen. Veelal weeral even dit en even dat.

Maar weet vrijwilligers, jullie zijn GOUD waard!

Sportieve warme korfbalgroeten

Joris Bruyns
Voorzitter Rijko

Beste Rijko'ers,

Zaterdag 4 juli houden we een klusjesdag, van 9 tot 12uur willen we in en rond onze kantine alles io brengen
zodat we spik en span kunnen starten aan het nieuwe seizoen in augustus. Er is voor ieders wat wils.
Dus alle hulp is welkom maar laat even weten dat je komt via rijko@korfbal.be

Sportieve korfbalgroet

Bestuur en accomodatiecomité Rijko

#togetherforrijkokorfbal

RIJKO organiseert op zaterdag 29 augustus 2020 zijn 2de tornooi met aansluitend een overheerlijke BBQ.

Dus aarzel niet en zoek je een partner en schrijf in via www.rijko-korfbal.be (evenementen)

Wat is een duotornooi?

Beste leden,

Om reden dat heden de veiligheidsraad nog maar vergaderingen toelaat met een maximum aantal deelnemers van 20 zijn we genoodzaakt om onze jaarlijkse vergadering uit te stellen naar eind september. De exacte datum zullen we nog tijdig communiceren. De datum zal afhangen van de wedstrijdplanning (competitie en beker) van het nieuwe seizoen.

Sportieve korfbalgroeten

Joris